De Vrijhaven Vianen

Een veilige haven voor iedereen.

De Vrijhaven sinds 2014

In 2014 is de aankoop van de haven afgerond. Sindsdien is er hard gewerkt om de steigers en faciliteiten aan te leggen. Begin 2017 zijn de laatste werkzaamheden afgerond en is er een prachtige haven met ruimte voor ruim 65 boten gerealiseerd.

Ligplaats voor uw boot?

Voor boten van verschillende afmetingen hebben wij plek. Het maakt niet uit of u een open sloep of een groot motorjacht heeft. Jachthaven De Vrijhaven biedt u plaats om uw boot veilig aan te meren. U bent van harte welkom op de jachthaven om eens kennis te maken en rond te kijken. Wij kunnen dan direct al uw vragen beantwoorden.

De gele norm

Jachthaven De Vrijhaven heeft het keurmerk De Gele Norm. Dat houdt in dat onze haven staat voor gastvrijheid en respect. Omgangsvormen en normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast is onthaasten een belangrijk aspect voor ons. Ontspan en geniet van uw tijd. Wij verwachten van onze gasten dan ook dat zij iedereen met respect behandelen. Op deze manier zorgen we met z’n allen voor een prettige sfeer waarin iedereen zich welkom en thuis kan voelen.

Jaap van Oord

Jaap van Oord

havenmeester

Jaap van Oord waakt als een havik over de haven. Elke dag staat hij voor de gasten klaar en altijd in voor een gezellig praatje.