Jachthaven De Vrijhaven verwelkomt gasten voor één of meerdere nachten. Van klein tot grote schepen zijn welkom bij de jachthaven.

Op de haven zijn alle faciliteiten aanwezig voor een comfortabel verblijf.

Wanneer u in de Jachthaven wilt overnachten  a.u.b. vooraf bellen naar 06 53 645 721 voordat u de haven binnenvaart .

De kosten zijn € 1,00 per meter lengte per nacht incl. water tanken, gebruik douchen en toilet is gratis; exclusief elektra.

 

Ontdek Vianen

Jachthaven De Vrijhaven ligt vlakbij de oude binnenstad van Vrijstad Vianen, centraal in Nederland. Reist u met de boot van Noord naar Zuid of van Oost naar West? Neem een paar dagen voor een bezoek aan Vianen. Niet alleen de stad zelf, maar zeker ook de omgeving van Vianen bieden u talloze mogelijkheden voor uitstapjes.

Wandelen en fietsen

Wat dacht u van een bezoek aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie en Fort Everdingen? Een schitterend fort uit 1800. Nu inmiddels omgebouwd tot Brouwerij van heerlijke Speciaal bieren. Vianen maakt onderdeel uit van het Toeristisch Overstap Punt-netwerk, op die manier kunt u prachtige wandel- of fietsroutes maken tussen de Vijfheerenlanden en de Betuwe.

Boodschappen doen

Uiteraard kunt u in Vianen ook prima terecht voor uw boodschappen. Op een kleine 10 minuten wandelen vindt u verschillende supermarkten. En heeft u geen zin om te koken? Loopt u voorbij de supermarkten vindt u diverse restaurants waar u heerlijk kunt eten.